Nieuwsbericht
ISP Fellows in Actie: ZonMw’s Spotlight op Implementatie Science Practitioners

ISP Fellows in Actie: ZonMw’s Spotlight op Implementatie Science Practitioners

We zijn verheugd om te delen dat onze community van Implementatie Science Practitioners (ISP) weer in actie is! Een recent LinkedIn-bericht van ZonMw Medisch Onderzoek toont de bruggenbouwende kracht van ISP-leden in de praktijk.

Het bericht, te vinden op deze link, benadrukt de essentiƫle rol die ISP-leden spelen bij het overbruggen van de kloof tussen onderzoek en praktijk. Door evidence-based interventies te implementeren en te verspreiden, dragen ISP-leden bij aan de verbetering van de gezondheidszorg en andere sectoren.

Het bericht illustreert ook de diversiteit en impact van ISP-projecten, waarbij verschillende professionals samenwerken om veranderingen te bewerkstelligen en resultaten te optimaliseren. Dit benadrukt de kracht van gemeenschapsbetrokkenheid en samenwerking binnen de ISP-gemeenschap.

Als ISP Fellows zijn we trots op de prestaties van onze collega’s en blijven we ons inzetten voor het bevorderen van implementatiewetenschap in verschillende contexten. Laten we blijven samenwerken, leren van elkaars ervaringen en streven naar excellente implementatiepraktijken.

Het volledige artikel van ZonMw is beschikbaar via deze link.

Blijf op de hoogte van meer inspirerende verhalen en updates van onze ISP-gemeenschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *