Nieuwsbericht
Implementatie Science Practitioner Programma in de Spotlight: Webinars tijdens Week van de Implementatie 2024

Implementatie Science Practitioner Programma in de Spotlight: Webinars tijdens Week van de Implementatie 2024

Tijdens de Week van de Implementatie 2024 hebben we succesvol Nederlandstalige en Engelstalige webinars georganiseerd over het Implementatie Science Practitioner-programma.  

Deze webinars hadden als doel om het opleidingsprogramma in detail te bespreken en geïnteresseerden een voorproefje te geven van wat het programma inhoudt. Ongeveer 10 Nederlandse en acht internationale gasten hebben actief deelgenomen. Uit de gestelde vragen en discussies bleek dat de deelnemers de opleiding als zeer interessant beschouwden. Sommigen van hen toonden zelfs interesse in het instromen bij een volgende editie van het programma. 

Opvallend was dat er internationaal geen vergelijkbare opleiding bestaat. De meeste buitenlandse implementatie-opleidingen zijn korter van duur en hebben niet het voordeel van een persoonlijke subsidie, zoals dat wel het geval is bij ons ISP-programma. Dit bevestigt de unieke waarde en aantrekkingskracht van het Implementatie Science Practitioner-programma. 

Voor meer informatie kun je terecht op https://isp-fellows.nl/ en https://nederlandsimplementatiecollectief.nl/opleiding-tot-implementation-science-practitioner-is-onderweg/. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *