Nieuwsbericht
Succesvolle Kick-off Day voor ISP-Fellows: Een inspirerende start voor innovatie en samenwerking

Succesvolle Kick-off Day voor ISP-Fellows: Een inspirerende start voor innovatie en samenwerking

Het langverwachte ISP-Fellows opleidingsprogramma trapte af met fellows, mentoren en partners die een dag vol belofte en inspiratie beleefden. De dag begon met een warm welkom en de koppeling van mentoren aan fellows, een fundament voor vruchtbare samenwerkingen.

Sprekers uit diverse velden deelden inzichten over de nieuwste trends en uitdagingen binnen implementation science, waardoor levendige discussies ontstonden en deelnemers werden aangemoedigd om grenzen te verleggen.

Naast inhoudelijke sessies bood de dag ruimte voor netwerken en onderlinge ondersteuning, waarbij de nadruk lag op een actieve leersfeer en het bouwen van een hechte gemeenschap.

De Kick-off Day zette de toon voor de komende maanden waarin fellows werken aan eigen implementatieprojecten. ISP-Fellows blijft toegewijd aan het cultiveren van innovatie en het vormen van praktijkmensen die positieve veranderingen kunnen realiseren.

Met de energie van deze start kijken we vol verwachting uit naar de voortgang van deze inspirerende gemeenschap van toekomstige implementation science practitioners.

Bekijk hieronder de video van de Kick-off Day voor een glimp van deze inspirerende gebeurtenis!

Blijf op de hoogte voor meer updates over het ISP-Fellows opleidingsprogramma!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *